Mihai Popîrlan

Cine sunt?

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că vrei să cunoști persoana din spatele camerei și îți mulțumesc frumos!

Numele meu este Mihai Popîrlan și pasiunea mea a fost întotdeauna arta. De ce zic arta? Pentru că filmarea, scrierea unui scenariu, editarea – practic, crearea unui film -, reprezintă o artă, pe care nu mulți o stăpânesc. Din clasele primare, am fost la desen și asta mi-a plăcut cel mai mult, până la liceu, unde am ales un alt domeniu, dar, după ce am renunțat la pensulă și la creion, am descoperit aparatul DSLR.

La început, am deprins tainele fotografiei, dar mereu am simțit că lipsește ceva din această pasiune. Ulterior, mi-am dat seama că plăcerea mea de a mă uita la filme și interesul vis-a-vis de cum sunt filmate m-au făcut să înteleg că, de fapt, videografia e mai mult decât o pasiune. La finalul clasei a XI-a, am cunoscut un videograf și, de atunci, am început să merg la evenimente cu el. Acesta a fost doar începutul, pentru că, apoi, cel mai mare pas pe care l-am făcut spre împlinirea acestei pasiuni a fost să renunț la serviciu și să mă dedic exclusiv evenimentelor private.

Pentru mine, patru momente din viată sunt cele mai importante: primul, că te naști; al doilea, nunta; al treilea, când devii părinte și al patrulea – când devii bunic. Ce poate fi mai frumos, dacă nu să surprind în imagini toate aceste momente ale vieții? Sunt momente foarte emoționante – și, da, asta încerc mereu să surprind: emoția care va dăinui peste ani în filmele finale pe care le realizez.

Pot să îți povestesc multe despre mine și despre ceea ce fac, dar vreau să mă cunoști cu adevărat prin intermediul portofoliului pe care îl dețin:

Ai nevoie de informatii?